Xerrada López Tena

23 02 2010


Aquest passat diumenge hi va haver una gran afluència a l’Auditori St Josep per veure la xerrada de l’Alfons López Tena, el qual no va poder venir per estar malalt.

Jordi Anento, Marçal Orri, Marc Capdevila i Albert Mulero
En el seu lloc vam poder escoltar un membre de Bages Decideix que ens va fer una explicació dels pobles que faran la consulta al Bages, i també a dos dels membres fundadors d’Osona Decideix i que habitualment acompanyen en López Tena en les xerrades que fa arreu del territori.

Va ser un acte una mica improvitzat a última hora, ens van explicar la seva experiència a Osona i la repercussió que van tenir les consultes del dia 13 de desembre.

Auditori St Josep ple


També ens van comentar la importància dels referèndums i de fomentar al màxim la participació tot i el boicot que en fan els mitjans de comunicació i alguns partits polítics, que intenten no parlar-ne per no donar arguments a la mobilització.
Al acabar hi va haver un animat col·loqui amb preguntes i comentaris diversos de la gent allí present. També hi va haver la possibilitat d’efectuar el vot anticipat.

P.d.-L’Alfons López Tena es va esperar fins al darrer moment abans d’anular la seva visita. Es excusar personalment i per mitjà dels seus companys d’Osona. Us podem informar que properament el tindrem a Moià en una altra xerrada.


Accions

Informació

Una resposta

26 02 2010
Dolors Illa

M’alegra veure que hi ha gent que es mou per tal de donar veu al poble. Voldria saber si la feina de Moià decideix, es limita només a promoure aquesta consulta que no és vinculant, que com a poble no ens afecta directament (no hi haurà un resultat que ens faci canviar res)? o preveu també promoure altres decisions concretes que com a poble ens poden afectar molt més? Vull dir: es farà campanya també per “Moià decideix sobre els pressupostos” o “Moià decideix com vol el Pla d’ordenació urbanistica” o “Moià decideix què vol fer als locals de l’antiga Comadrán”? o “Moià decideix com vol l’enllumenat” per exemple.
Seria interessant que després d’aquesta campanya es pogués seguir treballant en aquest sentit. Llavors sí que realment començaríem a canviar el sistema de participació, si no, sembla que tot plegat és només un joc.
Us animo a seguir aquest camí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s