Jo votaré!

Si envieu un correu electrònic al correu moiadecideix@gmail.com amb el vostre nom i informant de que votareu, es publicarà el vostre nom a la llista de votants. Moltes gràcies per contribuir!

Llista de votants:

– Jordi Capdevila Riu

– Ramona Riu Cuberta

– David Cuadro Bertolin

– Laura Font Figueras

– Mª Teresa Miras

Tothom te dret a dir que votarà, però si el que voleu és votar sense dir el vostre nom, ens ho feu saber al correu moiadecideix@gmail.com i se us posarà en anònim.

Estimats membres i voluntaris,

Ahir, dia 17 de desembre, vam reunir-nos alguns dels membres de la comissió i vam prendre les següents decisions:

El referèndum es farà el dia 28 de febrer (2ª convocatòria).

Estem en procés de contactar amb totes les entitats locals per sol.licitar la seva adhesió.

A partir del gener començarem la campanya de difusió. Farem pancartes, elaborarem tríptics per fer un porta a porta (anar casa per casa lliurant els papers i informant sobre el projecte) i muntarem la paradeta, si podem els dos caps de setmana abans del dia del referèndum, com es va fer el dia 13 d’aquest mes per tal de facilitar les adhesions i, sobretot, difondre info sobre el projecte. Es vol fer al casal o un lloc ben visible similar.

El bloc ja està en funcionament! La seva direcció és: www.moiadecideix.wordpress.com. Feu propostes per tal d’anar facilitant entrades! La primera volem que inclogui informació sobre els resultats de les consultes d’altres municipis del Moianès, si en teniu per favor envieu-nos-la.

Es busca el suport dels joves entre 16 i 18 anys ja que, seguint el protocol seguit a la resta de consultes, podran votar. És important que estiguin ben informats del projecte per tal de comptar amb el seu suport. Després de festes, es vol fer una xerrada informativa a l’Institut de Moià (IES Moianès). De fet jo ja he parlat amb la directora del centre i ens pot concedir una aula per dur-la a terme, tot i que els estudiants hi acudiran de forma voluntària i no com a activitat escolar obligatòria.

He contactat amb la coordinadora d’una consulta a nivell nacional per la independència i he adherit la comissió al seu programa. La seva pàgina web és la seguent: www.referendumindependencia.cat

ACTES:

Els dies 5 i 12 de febrer, es pretén fer una xerrada de la presentació de la campanya al poble. El dia 26 es vol fer un debat entre partidaris del sí i del no .

En aquests dos projectes ens interessa que hi intervingui algun personatge mediàtic,  relacionat amb els projectes de consultes populars i que pugui ser identificat pels habitants de Moià.

El dia 27 es preveu fer la jornada de reflexió i finalment el dia 28 es farà la consulta.

MEMBRES DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA: LA PRÒXIMA REUNIÓ TINDRÀ LLOC EL DIA 7 DE GENER A CAN CARNER.

S’AGRAIRÀ LA VOSTRA ASSISTÈNCIA,

Moltes gràcies per la vostra col.laboració!

Atentament,

Laura Font

Membre de la comissió ‘’Moià Decideix’’

Àrea de difusió i informàtica

11 responses

20 12 2009
Roger

votaré SI a la NO DEPENDENCIA d’Espanya.
I després, a conquerir-los.

10 01 2010
moiadecideix

Si us plau, deixe-n’s el teu nom complet perque et puguem posar a la llista.

20 12 2009
ramona riu cuberta

evidentment que votaré, ningú ens pot privar de la llibertat que com a persones tenim de pensar i creure en el que sentim i mostrar a les urnes el què creiem que hauria de ser el nostre país.

21 12 2009
Noemí

SI A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA!!!NOMÉS EL POBLE QUE HI VA, HI ARRIBA, UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLOR!!!gent ara és la nostra!!!

10 01 2010
moiadecideix

Si us plau, deixa el teu nom complet perque et puguem posar a la llista.

27 12 2009
David Cuadro Bertolin

Votaré SI a la independència, per la nostra cultura, pel nostre territori, per la nació. Prou de camins que no porten enlloc.

Com diu la cançò,

“Prou de renúncies mediocres que no ens permet l’història”

4 01 2010
moianès

Un Patriota
Un Idiota!

10 01 2010
moiadecideix

Si us plau, deixe-n’s el teu nom complet perquè et puguem posar a la llista.

4 01 2010
Marina

JO TAMBÉ VOTARÉ però… puc fer-ho per correu?? Em podeu dir amb quant temps dantelació i com puc votar de de l’estranger??

10 01 2010
moiadecideix

No es pot votar per correu electrònic, però si que hi hauran urnes de bot anticipat. Encara no sabem a on. I deixen’s el teu nom complet, perquè et puguem posar a la llista.

13 01 2010
Marc Capdevila i Riu

A vegades ens queixem dels polítics, i de la poca participació que té un ciutadà en la presa de decisions, doncs bé, aquesta és una oportunitat per fer sentir la nostra veu.

Que no decideixin per tu…
VOTA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: